Virtueel Oranje Golftoernooi!

In het kader van de Najaarsfeesten organiseert de Oranjevereniging Noordwijk dit virtuele Oranje Golftoernooi 2020 bij het Golfcentrum Noordwijk en restaurant Pitch.

De kwalificatieronden worden gespeeld op de driving range met de Top Tracer Range app, op de LONDEN INTERNATIONAL golfbaan over 9 holes strokeplay. Dit doen we in 2 categorieën:

– Single handicap 0 – 9
– GVB handicap 10 – 36

Van dinsdag 1 september t/m vrijdag 4 september kan er van 18.30u tot 21.30u gespeeld worden. Voor elke ronde reserveren wij één uur, waarop maximaal 4×2 spelers (2 spelers per afslagplaats) kunnen spelen.

De FINALE wordt op zaterdag 5 september gespeeld op het illustere St. Andrews golfcourse.
De beste twee  spelers van de Single Handicap en de beste zes spelers van de GVB Handicap voorrondes spelen via de Top Tracer Range App over 18 holes om de titels.

De prijs voor de twee winnaars is een volledig verzorgd arrangement op de Noordwijkse Golfclub (18 holes + diner) met een drievoudig Nederlands clubkampioen!

De deelnamefee is €8,-. De ontvangen inschrijfgelden gaan direct naar de Noordwijkse ReddingsBrigade!
Inschrijfgeld graag contant meenemen naar het event.

Inschrijven? Vul het onderstaande formulier in!