Voetbaltoernooien SJC & VV Noordwijk

Samen met SJC en VV Noordwijk organiseren wij als Oranjevereniging Noordwijk deze Koningsdag op beide clubs een voetbaltoernooi! Doe mee en laat zien dat ook jij in Oranje goed kan voetballen!

Oranje Festival VV Noordwijk

Dinsdag 27 april is het Koningsdag en vv Noordwijk viert dat met een Oranje Festival voor de jeugd in Noordwijk van 4-12 jaar.

Kinderen van 4- 7 jaar kunnen van 09:00 – 10:00 in oranje outfit meetrainen bij de Superliga. Je bent van harte welkom, ook als je nog geen lid bent. Meedoen is GRATIS. Meld je snel aan via jeugdacties@vvnoordwijk.nl

De jeugd J-08 tot J-012 speelt een Koningsdag toernooi, programma volgt. (onder voorbehoud van 09:00 – 11:00 uur) Aanmelden kan via de volgende link. 
————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

SJC Leeuwinnen Koningsdag toernooi

Na een zeer geslaagd mixtoernooi op Tweede Paasdag organiseert de SJC Jeugdopleiding op Koningsdag weer een mixtoernooi voor meiden.

SJC is enorm trots op het aantal voetballende meiden binnen de vereniging. De SJC Jeugdopleiding werpt ook hier zijn vruchten af waarbij prestatie en plezier altijd hand in hand gaan.

Alle SJC speelsters 8 t/m 14 jaar kunnen deelnemen. Ook meisjes die nog geen lid zijn, maar overwegen om ook binnen de SJC Jeugdopleiding te willen voetballen, kunnen deelnemen aan deze voetbalactiviteit. We verzamelen om 09.30 uur en het is om 12.00 uur afgelopen. Aanmelden kan t/m zaterdag 24 april via de deze link.

Aanmelden is voor iedereen verplicht.

Natuurlijk kan iedereen ook altijd GRATIS meetrainen en zelf de leukste voetbalvereniging van Noordwijk voor jongens én meiden ervaren! Ons geweldige team van vrijwilligers en gespecialiseerde Jeugdopleiding zorgen er voor dat ieder kind met plezier kan voetballen! Check bit.ly/meetrainen en meld jouw vedette(n) direct aan!